SEO

Google Optimering, Søgemaskineoptimering – Side 1 Eller Gratis

Kunne du tænke dig, at dit website kom frem på den første side på Google, når potentielle kunder søger efter dine produkter og ydelser med det mersalg, det ville medføre? Hvis ja, så læs lidt videre…

TIP: Få en masse gode tips til, hvad der skal til for at dit site kommer frem på side 1 på Google – jeg bruger selv iBusinessPromoter til analysen, og du kan hente det og afprøve det ganske gratis.

 Har du nogen sinde prøvet at blive ringet op af en sælger fra et SEO-firma, der insisterede på at hjælpe dig med søgemaskineoptimering, så du kom frem på første side af søgeresultaterne? Hvis nej, så er du én af få, og så ved du måske slet ikke, hvad søgemaskineoptimering er… Hvis ja, så har du måske også tænkt, at det lød dyrt og at du ikke havde brug for nye, faste, månedlige udgifter?

Få et uforpligtende tilbud på dine søgeord
– du betaler kun for dem, der ligger på side 1 efter 90 dage –
klik her

Hvis du allerede HAR købt noget af en SEO-konsulent tidligere, så håber jeg, at du har fået det ønskede resultat, ellers kan det være, jeg kan hjælpe…

Hvis du IKKE valgte at købe noget af sælgeren, så tror jeg, at jeg har nogle af dine svar til sælgeren – jeg har i hvert fald selv svaret med nogle af dem:

 • Vi sælger rigeligt, vi har ikke tid til at tage imod flere kunder.
 • Vi klarer selv vores søgemaskineoptimering, faktisk ligger vi godt på søgemaskinerne, lagde du ikke mærke til det, FØR du ringede?
 • Det lyder spændende, men hvordan kan jeg vide, om det virker?
 • Jo, men jeg har hørt at jeres firma er på kant med Googles etiske regler, hvordan kan jeg vide, at I ikke bruger metoder, som Google ikke bifalder?
 • Det kunne vi godt tænke os, men vi vil først betale jer, når vi har opnået det ønskede resultat!

I mit arbejde som ansvarlig for BilligeSpil.dk’s internet markedsføring, er jeg blevet ringet op af utallige sælgere, der ønsker at sælge søgemaskineoptimering. Faktisk bliver jeg ringet op af utallige sælgere, der vil sælge alle mulige former for markedsføring, og det kan være ret svært at vurdere, om markedsføring vil give det ønskede salg eller ej.

Jeg har brugt en række modeller til at vurdere, om det vil give salg eller ej (ROI, altså indtjening i forhold til pris) og er lige i øjeblikket endt med at sige til sælgerne, at de kan give mig en måneds test af markedsføringsproduktet gratis, hvis det opfylder mine krav til, hvad en besøgende må koste og hvad et salg må koste, så køber jeg gerne markedsføringen. Jeg har bare så ofte været ude for, at noget markedsføring gav 0 og ingenting. Og alligevel kostede det 5.000 kr. selvom det egentlig bare var en test.

Og man kan faktisk få ret meget online markedsføring for 5.000 kr., alene Google Adwords kan give sådan gennemsnitligt 5.000 besøgende for 5.000 kr. – og hvis man konverterer 2% af de besøgende til kunder, så er det 100 salg.

Jeg sidder ofte og ser på websites, der næsten aldrig kommer en eneste besøgende ind på – og det er synd og skam. Derfor vil jeg give dig muligheden for at få et resultat af din søgeordsoptimering FØR du betaler. Det gælder simpelt hen om, at enten kommer dine ord på side 1 på Googles resultat, og gør de ikke det, er det gratis. Du skal kun betale for de søgord, der rent faktisk kommer ind på side 1 på Google.

Lyder denne form for søgemaskine optimering interessant, så se her:

OK, du vil gerne se resultater først, før du betaler for din søgemaskineoptimering. Det kan jeg godt forstå, jeg har det selv på samme måde. Og jeg vil også gerne gå i gang med at hjælpe dig, men hvis jeg skal gå i gang, uden overhovedet at vide, om jeg nogensinde får betaling for mit arbejde, så har jeg fastsat nogle betingelser.

 • Du betaler ikke noget for optimering af et søgeord, med mindre søgeordet kommer frem på side 1 på Google inden for 90 dage for projektets start
 • Du betaler kun for de søgeord, der efter 90 dage er kommet frem på side 1 på Google
 • Du betaler efterfølgende ikke abonnement, hosting eller vedligeholdelse af nogen art
 • Jeg hjælper dig kun med 10 søgeord eller søgeordssammensætninger ad gangen
 • Der skal på dit website være sider, der bruger de enkelte søgeord
 • Jeg anbefaler, at jeg får mulighed for at foretage nødvendige ændringer på dit website

Hvis du kan acceptere disse grundlæggende præmisser for optimeringen, så vil jeg gå med til at hjælpe dig.

Hvad er prisen så, hvis Google optimeringen lykkes ?

Du betaler ikke noget for optimeringen af et søgeord, med mindre søgeordet kommer frem på side 1 på Google inden for 90 dage for projektets start
Selve forløbet for en kampagne starter med, at du udfylder skemaet med de ønskede søgeord og web-adresser og sender ind til mig. Herefter vil jeg analysere ordene, dit website og konkurrencen på Google for dine ord. Jeg vender derefter tilbage med en e-mail til dig med analysen samt den pris de enkelte søgeord vil koste, hvis de kommer frem på side 1 samt hvis de kommer frem som nummer 1 på Google. Herudover vil jeg registrere hvilken placering dine søgeord har i dag på Google, hvis de er indekseret blandt de førse 100 søgeord. Når du accepterer priserne for optimeringen, vil jeg gå igang med optimeringen. Der vil formentlig først kunne ses resultater efter ca. 6 uger. Når der er gået 90 dage registreres de nye placeringer og i de tilfælde, det er lykkedes mig at få dine søgeord frem på side 1, faktureres disse som anført i den e-mail du har modtaget tidligere.

Du betaler kun for de søgeord, der efter 90 dage er kommet frem på side 1 på Google
For hvert af dine søgeord eller søgeordssætninger, jeg får frem på side 1 på Google, koster det 600 kr. ekskl. moms.

Du betaler efterfølgende ikke abonnement, hosting eller vedligeholdelse af nogen art
Der er ikke noget abonnement efterfølgende på dine søgeord. Søgeordene vil formentlig begynde at miste placeringer efter ca. 12 måneder, da jeg i starten laver en årsindrykning i forskellige søgemaskiner samt et års hosting af infosiderne. Du vil dog kunne vælge at forlænge disse indrykninger og infosider for kun 600 kr. per år. Jeg vil så samtidig foretage en redigering af siderne og indrykningerne.

Jeg hjælper dig kun med 10 søgeord eller søgeordssammensætninger ad gangen
Da jeg ønsker at arbejde med afgrænsede projekter, starter jeg optimeringen med 10 søgeord for den første periode. Efterfølgende kan vi muligvis lægge yderligere 10 søgeord på løsningen, hvis det er relevant.

Der skal på dit website være sider, der bruger de enkelte søgeord
For at Google vil give dine web-sider en god placering, kræver det, at siderne vi optimerer på også indeholder de søgeord, der optimeres til.

Jeg anbefaler, at jeg får mulighed for at foretage nødvendige ændringer på dit website
Søgeordsoptimeringen foregår ligesåmeget på selve websitet som det foregår uden for websitet, derfor er det en stor fordel, at jeg har mulighed for at redigere i websitets sider. I nogle tilfælde kan det være relevant at oprette nye sider, hvis ikke der i forvejen er sider, der understøtter de søgeord, der optimeres til.

Hvad koster denne søgemaskineoptimering ?

Husk at du kun betaler for søgeord, der kommer ind på blandt de første 10 resultater på Google inden 90 dage. Lykkes det ikke, at få søgeordet ind på side 1, koster det altså ikke noget.

Prisen for de ord, der er kommet frem på side 1 på Google efter 90 dage, er 900 kr. ekskl. moms. Hverken mere eller mindre.

Selve udnyttelsen af din søgemaskineoptimering må du selv stå for efterfølgende. Dvs. at du selv skal få de besøgende til at “købe varen”.

Der er desværre kun mig selv til at udføre optimeringen, og jeg har ikke flere ledige pladser i kalenderen. Hold øje med siden her, så snart jeg er klar til at tage nye ind, vil du finde ansøgningsskemaet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *