Itzy-Bitzy

Itzy-Bitzy Communications ApS er en digital marketing konsulent-virksomhed, der er specialiseret i rådgivning inden for digital marketing.

Itzy-Bitzy er ejet af Steen Schnack Grønfeldt, uddannet oversætter fra Handelshøjskolen i København. Itzy-Bitzy blev stiftet i 1997 – oprindeligt som oversættelsesvirksomhed. Siden dengang er oversættelsen gledet væsentligt i baggrunden, og oversættelsen er således ikke i fokus mere.

Steen Schnack Grønfeldt har mange års erfaring i online markedsføring og søgemaskineoptimering, dels for Itzy-Bitzy’s kunder, men også i forbindelse med Itzy-Bitzy’s søsterselskab, LOGU ApS.

Efter at have arbejdet i 3 år hos Jabra, hvor Steen som search marketing specialist var med til at hæve den organiske trafik til det flersproglige website med mere end 300%, arbejder Steen i dag som senior digital marketing specialist hos oversættelsesbureauet LanguageWire.

Steen har siden midten af 1990’erne arbejdet med at skabe web-løsninger, alt fra html og webdesign, til i 2000’erne at arbejde med e-commerce, Google AdWords, Google Analytics, søgemaskineoptimering og senere contextual marketing, behavioral targeting, og i den seneste årrække fokuseret på content marketing, content strategi og stadig en del søgemaskineoptimering, lead-generering og web arkitektur.

Steen er i øjeblikket i gang med en master-uddannelse i tværmedial kommunikation – Cross Media Communication – på Københavns Universitet

Du kan få mere at vide om Steen Schnack Grønfeldt på LinkedIn

Har du brug for hjælp til content marketing og søgemaskineoptimering – kan jeg hjælpe dig med en ‘second opinion’, hvis du skal i gang med et projekt, og gerne vil have en uvildig til at se på løsningen.

Kontakt Itzy-Bitzy

Itzy-Bitzy Communications ApS
C/O Grønfeldt
Finsensvej 124
2000 Frederiksberg

Twitter: @groenfeldt
E-mail: steen@itzy-bitzy.dk

CVR-nummer: 2886 2512

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *